Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Επιθυμούμε να μείνουμε ανεξάρτητοι, αλλά θα εξεταστεί οποιαδήποτε προφορά για την εξαγορά μας

*
Τη στιγμή που οι συγχωνεύεσεις στη βιομηχανία του gaming διαδέχονται η μία την άλλη, η Ubisoft δηλώνει στους επενδυτές της ότι έχει τη δυνατότητα να παραμείνει ανεξάρτητη.

Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο η Ubisoft έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να έχει πρόσβαση στις διάφορες πλατφόρμες του gaming σε περίπτωση που αρνηθεί να αποτελέσει μέρος των συγχωνεύσεων, ο CEO της εταιρείας, Yves Guillemot δήλωσε:


"Θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες, επειδή έχουν ανάγκη από ποιοτικό περιεχόμενο. Αν συνεχίσουμε όπως μέχρι σήμερα, θα έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες. Αν δει κάποιος τη Nintendo, είμαστε ο νούμερο ένα third-party publisher για τα συστήματά της. Η Nintendo ενδιαφέρεται για όλα όσα κάνουμε ακόμα και για την ανάπτυξη παιχνιδιών με τις δικές της θυγατρικές, οπότε η συνεργασία υπάρχει και είναι επιτυχής".

Από τη μία ο Guillemot θεωρεί ότι η Ubisoft μπορεί να παραμείνει ανεξάρτητη, από την άλλη, θα εξετάσει οποιαδήποτε προσφορά για την εξαγορά της, εφόσον είναι προς το συμφέρον των ενδιαφερόμενων μερών της.

"Οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι πάντοτε προς το συμφέρον των ενδιαφερόμενων μερών μας, που είναι οι υπάλληλοι, οι παίκτες και οι μέτοχοι. Η Ubisoft μπορεί να παραμείνει ανεξάρτητη: Έχουμε το ταλέντο, το οικονομικό μέγεθος αλλά και ένα μεγάλο portfolio από original IPs. Με βάση τα παραπάνω, αν υπάρξει η οποιαδήποτε προσφορά για την εξαγορά μας, το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει αν είναι προς το συμφέρον των ενδιαφερόμενων μερών", συμπλήρωσε ο Guillemot.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*